I morgon är det dags!!

I morgon åker vi iväg med husbil, för att dagen därpå komma till bokmässan i Göteborg. Det ska bli spännande. Men jag har verkligen stressat de senaste dagarna. För att hinna skriva färdigt min andra bok om Sigrid. Nu är den så gott som klar. Jag tror att det bara är det allra sista kapitlet som fattas. Så i eftermiddag gick jag runt Tierp för att hitta någonstans att kopiera min text. Jag vill nämnligen lämna till förlaget som jag säkert träffar nere i Göteborg. Sen får vi se vad de säger.

Men först ska vi besöka Örebro i morgon. Där ska vi fira vår yngsta dotter, som fyller år. Ja hon fyller idag, men vi får väl fira henne imorgon. Så GRATTIS MATILDA!!!!!


Mitt liv som författare

Jag skriver oförtrutet på. Har nu kommit till kapitel 68 i andra delen av Sigrid. Förresten, hon har namnsdag idag! Kan man gratta en bokfigur? Jag arbetar förståss även med bokförlaget Fimafeng. Just nu har vi gjort klar alla broschyrer till bokmässan i Göteborg. Och faktum är att även jag ska åka dit! Det är väl något som jag aldrig trott skulle hända. Jag är ju inte precis ditbjuden av mitt förlag, sånt händer väl bara de STORA författarna. Jag får minsann kosta på min resa själv. Som tur är följer min man med. Han kör husbilen som vi hyrt. Jag är alldeles för feg för att ge mig iväg ensam. Men det ska i alla fall bli riktigt roligt och spännande att se mässan. Jag har aldrig varit där förut. Jag får även vara med på ett litet hörn med Fimafeng. Där kan jag även visa upp min egen bok. Vore jag nu en tuff och framåt person, så skulle jag så klart göra en kupp och få en massa reklam för min Sigrid - Röd som skam. Men som den fega mes jag är så törs jag så klart inte.

I övrigt framöver så ska min man och jag åka på semester i oktober. Till Kreta. Det ska bli riktigt härligt, vi har inte haft nåt ledigt över sommaren. Dessutom hoppas jag kunna skriva där nere. Förra gången vi var där skrev jag 10 kapitel.
Sent ikväll kommer vår ena son med familj, hem från en resa till Kanarieöarna. Tänk så fort en vecka går. Nu ska de tillbaka till vardagen igen. Med jobb och dagis osv.
För övrigt så har hösten kommit, lika ovälkommen som alltid. Inte redan, tänker man. På våren däremot är det precis tvärt om. Kommer den aldrig, undrar man då. Jag kan inte påstå att jag längtar efter vintern. Men i och för sig så var förra vintern bra. Jag tycker om när det är riktig vinter, det kanske blir så i år också.
Nu ska mitt författarjag renskriva kapitel 68, och förhoppningsvis komma igång med 69. Önska mig lycka till!

RSS 2.0