Gotland

Nu har vi äntligen kommit iväg för att hälsa på vår dotter på Gotland. Underbart att träffa henne, barnen och killen. Dessutom blev vi inbjudna till, och bekanta med hans föräldrar och en del av övrig släkt. Vilka trevliga människor!! En helt fantastisk påsk måste jag säga. Framför allt för att vi fick se att dottern och barnbarnen har fått det så bra. Vi kan lugnt låta dem leva där på Gotland, fjärran från vårt land. Det går ingen nöd på dem. (Inte för att vi direkt trodde det, men ändå - det är i alla fall Gotland)
Det enda som förmörkade vår resa var en viss serviceman på flygplatsen vid Arlanda. Han som såg till att vi inte hann med det flyg vi hade bokat. Däremot fanns det andra (kvinnor) som såg till att vi och våra väskor kom med ett annat flyg, fyra timmar senare. Hemresan gick helt planenligt.
Vädret var vackert, Gotland visade sig från sin bästa sida. Min man fick testa gotlandsdricka, för säkerhets skull, många gånger till och med. Nu får vi bara hoppas att vi kan bjuda igen nån gång, ifall de vill, vågar och kan lämna sin ö nån gång.
Men lustigt nog, fast vi hade det så bra, så är det skönt att komma hem igen. Och jag kan tänka mig att den kära familjen behöver koppla av nu, efter att vi bott där nästan en vecka.

Visst händer det saker

Ibland , ganska ofta, tycker jag att mitt liv är FÖR banalt att skriva om. Jag har väl ingenting att berätta. Men - visst händer det en del även i mitt liv. Så jag skäms faktiskt över att inte skriva något.
De stackars få läsare jag haft har väl ledsnat för länge sen, kan jag tro. Men här kommer lite nyheter:

Snart kommer min andra bok. enligt uppgift ska den gå till tryckning i mitten av maj. Kommer förmodligen ut i sommar. Det känns helt fantastiskt. Jag hade väl för några år sen, absolut inga tankar på att jag skulle kunna ge ut en bok. Och nu är redan den andra på väg. Jag har just ikväll läst färdigt korrekturet. Sigrid - En skugga av blod, ska den andra boken heta. Det låter nästan som en deckare. Det som är så populärt. Men nån deckare är det inte. Men ändå ganska spännande. Om jag får säga det själv förståss.

Och som om inte det vore nog, så har jag ännu en spännande nyhet att berätta om:
JAG HAR FÅTT ETT PRIS!!!!! Idag när jag kom in från en promenad hade jag fått ett brev där det stod att jag hade blivit tilldelad Hedenvind-priset för i år. Priset kommer att delas ut i Stockholm den 17 maj. Kan ni tänka er det!! Att jag skulle få ett litteraturpris. Det är helt otroligt. Och det blev ju inte sämre av att jag googlade på det och fick upp en lista med personer som tidigare fått detta pris. Då höll jag på att svimma. Hur skulle jag kunna platsa bland alla dessa fantastiska författare.

Jag har läst brevet gång på gång, ifall jag råkat se fel, eller missuppfattat det hela.  Men nej, jag har faktiskt fått ett pris för min bok. Gissa om jag är glad.

RSS 2.0