Händelselöst?

Det kanske är därför som jag aldrig skriver på min blogg nuförtiden. Att mitt liv är för händelselöst? Men egentligen inte. Jag jobbar på vid Aspenbadet, och där händer saker hela tiden. Inte så att nån drunknar eller nåt. Men jag träffar nya människor varje dag. Löser problem och fixar saker, överhuvudtaget gör något hela tiden.
Nu har vi också fått det väder vi efterlyst hela tiden. Strålande sol och riktig sommarvärme. PUST! Så nu gnäller jag över värmen. Men det är tusen gånger roligare när det är fullt med gäster. Dagarna går blixtsnabbt och pengar flyter in till klubben. Och till kommunen också förståss.
Jag är trött till tusen när kvällen kommer, och svettig. Jag har dessutom lagt mig till med en mycket bra vana, nämnligen att simma varje morgon innan jobbet börjar. Ja, idag hoppade jag faktiskt över, men av praktiska skäl. Jag måste hjälpa till att fixa igång kiosken eftersom tjejen som skulle göra det måste städa i stället för en kille som bara sket i att fixa nån i sitt ställe. Ursäkta mig, men, det funkar tusen gånger bättre med tjejerna i lagen än med killarna. Jag tror inte att damlaget har missat en enda gång hittills. Killarna däremot.... Fast inte alla förståss, det finns många som sköter sig exemplariskt. Men de här andra som bara ställer till trassel, dem skulle jag ha lust att.....

Nog om detta. Veckorna går så fort när man jobbar. Jag får känna mig behövd och nyttig, klart att det är nåt att skriva om egentligen. Och sen blir det väl så där tomt och konstigt i höst när badet stänger. Då ska jag övergå till att bli en samhällsonyttig parasit igen. En av de här som inte är önskvärda. Arbetslösa. Ack ja. Få se om jag kan komma igång att skriva då igen. I sommar har det knappt blivit en rad.

Nu ska min man och jag ut och cykla en sväng. Det är faktiskt skönt. Fläktar och blåser lite av fartvinden. Men när man stannar, då kommer värmen ikapp en.

RSS 2.0