Traktormöten

Låter det konstigt? Traktormöten. Det gör det kanske. Men har ni tänkt på att när det har snöat så möter man traktorer överallt. MED SKOPORNA/BLADEN UPPE!!! Fast det är snö överallt så far de omkring, långa vägar med upplyfta skopor eller blad. De är alltid på väg någon annanstans. Det tycker jag är underligt. Om en massa maskiner far runt samhället för att skrapa någon annanstans. Det finns ju snö överallt. Dessutom så ser man hur de skrapar trottoarer, men plötsligt lyfter de upp skopan och kör förbi ett stycke för att sen sänka ner den och skrapa en bit igen????? Underligt. Så de stackare som kommer med rullatorer eller barnvagnar kommer inte fram.
Nu har jag så klart fått reda på att kommunen skrapar vissa trottoarer, men sen kommer en privat ägare emellan, och då ska den leja nån traktor för att skotta sin lilla bit. Jag tycker det är vansinne. Måste kännas fånigt även för den som kör traktorn. När han ändå far förbi. Jaja, det är säkert jag som ingenting begriper. Men det känns som slöseri av resurser.
Ett typiskt banalt problem om det inte vore så att många har svårt att ta sig fram. De får helt enkelt gå ute i gatan, för den är så klart redan plogad.
För övrigt är jag lättad idag. Mitt lilla barnbarn var så sjuk igår, men idag är hon lite bättre. Gud så skönt. Jag med min livliga fantasi hade tänkt ut hur många skräckscenarier som helst. Att jag aldrig kan låta bli det? Fantasi är bra många gånger, men verkligen inte alltid.

Kommentarer
Postat av: Maria

Så sant det där med plogarna!Skrattar lite åt det fast egentligen kanske man skulle gråta. Så skönt att du finns att ge råd om hur jag ska göra med Julie.

2008-02-05 @ 21:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0