Bröllop

Jag har faktiskt varit på bröllop i helgen. Jag och min man var bjudna på makens systersons bröllop. Det är inte så ofta, men mycket trevligt att vara med på sådana. Och trots att vi mötte flera regnskurar efter vägen till Norrköping, så var det strålande sol på platsen.
Vigseln hölls utomhus i en underbar park med himmelshöga gamla träd. Det var så underbart vackert med bruden i vit lång klänning och brudgummen i vit kavaj, svart byxa och ljusblå fluga och gördel. Vigseln var borgerlig och en fågelkör stod för sången. Helt underbart!

Efteråt bjöds vi på italiensk buffé. Mycket gott! Sorbet till efterrätt, och förståss tårta och kaffe lite senare. Före fikat fick vi också njuta av att se brudvalsen. Man blir så glad och varm om hjärtat av att vara med på sådana lyckostunder.
Så tack så hjärtligt mycket, Johan och Miriam för att vi fick vara med om ert underbart vackra bröllop.

Men nu är jag tillbaka i vardagen igen. Jobbet på badet. Tråkigt väder idag igen. Sommaren vill inte riktigt komma igång.
Och idag började simskolan för barnen, stackars dem. Det var både regnigt och kallt.

Idag är det den 16 juni och vårt nyaste barnbarn fyller en månad idag! Grattis Maximilian! På onsdag fyller Maria, vår dotter år. 29 år, tänk jag tycker att hon nyss var ett litet barn. Då ska vi i alla fall träffas hemma hos henne. Det är alltid roligt att ses. Jag får energi av att träffa min familj. Massor av positiv energi. Och det behövs minsann.

Sommarjobb

Ja, så är det. Jag har fått sommarjobb. Faktiskt samma som förra sommaren. Jag arbetar på Aspenbadet i Tierp. Så länge det var vackert väder och full fart var det jätteroligt. Nu har det varit både regnigt och kallt några dagar och då blir det lite långtråkigt. Men så är det väl med alla jobb ibland.
Jag är i alla fall glad att jag är bättre igen och att det går bra att jobba. Nu behöver jag bara jobba upp min kondition igen, om den nu varit så särskilt bra nån gång. Så jag har börjat simma innan jag börjar jobbet på morgonen. Jag har nu simmat 4 dar i sträck och ökat på längden med 50 meter per dag. Duktigt av mig!

Jag har ju också fullt upp med att hälsa på mina barnbarn. Igår var jag till Maximilian, 4 veckor idag faktiskt, och tänk vad han utvecklas för varje gång jag ser honom. Tänk så underbara de är, gullungarna.

I morgon är min man och jag bjudna på bröllop till Norrköping. Det ska bli riktigt roligt, bröllop är både roliga och gripande. Några tårar blir det säkert också, man blir så rörd. JAG blir så rörd ska jag kanske säga. Jag har faktiskt lyckats skriva ihop lite grann till brudparet. Det var därför jag slog på datorn, för att renskriva och skriva ut det. Få se om jag får mig för att läsa upp det. Kanske.

Och så springer jag emellan datorn och tv:n, det pågår nämnligen en bra fotbollsmatch där. Holland mot Frankrike. Sveriges match mot Spanien missar jag i morgon, men ett bröllop går faktiskt före!

Tidigare ikväll vinkade jag adjö till yngsta dottern - igen. Nu skulle hon till Falköping för att vara tränare på ett ungdomsläger i volleyboll där. Hon har kommit och farit många gånger redan i sommar. Har fullt upp. Så ska hon fira midsommar i Örebro bland sina kompisar, och sen till England med landslaget. Själv tycker jag att det räcker bra med att arbeta och sen vara hemma för resten. Jag fodrar inte så mycket aktiviteter - numera.

RSS 2.0